Gettin' a Baby - Pt. 18

I'm not pregnant. Miscarriage akan berlaku bila-bila masa sahaja mulai sekarang.

Kita tak sedih pun but Haizi very sad. ); Its okey we try again. But now doctor still identify punca miscarriage.

Got to go! Nak makan murtabak! Bye.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

7 comments:

mamamarissa said... [Reply to Comments]

finally...its ok dear, teruskan usaha...insyaallah, rezeki korang dah ada cuma belum jadi milik korang lg...tamo sedih2 tau...shinnaz kena kuat demi haizi...makan la apa shinnaz nak makan skrg...pas nie, pantang elok2...mana tau nanti terus lekat...take care *pelukkuat2*

youramirah said... [Reply to Comments]

akak, so sad to hear that lah! tapi takpe, Allah tau apa yang terbaik untuk kita kan? saya sblm muncit ni dulu selalu stress dgn diri sendiri, tetiap bulan wajib test urine. sekali beli UPT kit tu selambak buat stok. nak buat IVF tak mampu, memasing baru nak build up career. sudahnye berserah aje. eh cop, try la minum susu kambing. saya amal minum SETAHUN 2 BULAN sebelum muncit ni. ni pesan Dr. Marsita, PUSRAWI. kita cuba je kan? hopefully ada la rezeki twin ke triplet ke kat akak ni..amiiinn!

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

xpe dear, fikir positif..mungkin Allah nak bagi hint yang sbnarnya shin n haizi bakal jadi parent juga satu hari..cuma skrg mungkin belum masanya.. kuatkan semangat ye..kita doa sama2.. what eva happen, there is must a reason,kan?

take care shin!

♥mama eza♥ said... [Reply to Comments]

dear...be strong tau..leh cube lagi..insyaallah rezeki korang nti

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

shin, sabar ye.. maybe ni bukan rezeki ko.. insyaAllah lepas ni ada rezeki korang.. be strong k!

-xoxo-

elna said... [Reply to Comments]

sama kes macam kak elna for 2nd time hari tue....masuk minggu ke 5 kandungan start bleeding...sampai jatuh sendiri...sedih jugak tapi nak buat camnakan x der rezeki lagi.....

MRS. K said... [Reply to Comments]

shin, last jumaat akak cek, ade 2 line.. tapi esok tu i period.. camno? huhuuh.. teringat entry u, doc cakap klu period pon boleh 2 line kan?