I'm survey :p



Ini adalah entry sampah. Survey memanjang je. Non-ado duitnya. Verangans dulu lah kan :p Kalau nak masuk dalam #What I want pun mungkin 2013 belum tentu dapat. SOBS.


Katanya masuk rumah baru. Rumah baru tu kan I rasa kenapa ada 3 sliding je? Kalau buat semua sliding pun OK. #sentap. Wahaha. Banyak gila. Apakah? Kan senang tak ada sliding? Pintu, tingkap 2,3 je. Itu lah orang kata kan. Dah bagi betis nak peha. Dah bagi tu syukur je lah. Hehe. Atas dengan rasa kesyukuran yang tidak terhingga saya akan jaga rumah itu seperti rumah itu saya yang punya forever and ever! ;p

2,3 hari dok belek mag. deco-deco. Haizi dah bising. Haha. No la...kan nak raya sekali ni ;p Then, pergi blog Rizalman super awesome dia punya deco-deco. Tak mampu lah kan. Tiru je lah :p Lagi pula I suka gila combination colour wall rumah yang dia deco.


IKEA sale ;)


moon punya blog. cantik gila kan?


FINE! macam orang tua punya choice je kan? Wahaha. Tapi kalau ada cantik jugak ;p




3 comments:

♥mama eza♥ said... [Reply to Comments]

wah nak deco2 , tolong deco umah aku skali leh?

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mana pulak nak deco-deco nya. survey kan? :p

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

cantik kan? kalau umah sendiri sedap la nak pasang itu ini.. tp kalau nak cantik sume leh buat, hehehe.. sediakan fulus je..