Mendung je hari ni..-_-'

Pagi tadi nak pergi kedai beli ikan singgah kejap kat nursery bunga. Keliling Meru cari rumput carpet. Tak ada. Tak ada stock. Kalau nak kena order.

Nasib baik jumpa! RM3/piece. My mom offer pasu w daun keladi untuk hiasan tapi nanti la. Hehe. Malas lah nak tanam banyak-banyak. Tak suka. My mom suruh beli pokok daun kari lah, daun pandan lah, pokok cili lah! Macam-macam.

Daun kari ni apasal lah mahal sangat?? 1 ni RM15??? Ish!!!!


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

*Miss Geli^ said... [Reply to Comments]

pokok daun kari, akak amik kat umah MIL akak je..memang banyak kat umah dia, idup melata kat umah dia..

tapi dulu akak letak kat balcony umah (patmen) idup subur mubur..sejak bawak ke umah baru n i, jadi macam penyakit yang putih putih tu..mampus dah..sedey..yag tinggal hanya pokok pandan ngan limau purut..kalu rasa nak wat nasik lemak, tomyam,d tang la petik umah akak

syaheroes-mimie.blogspot.com said... [Reply to Comments]

Ish shinnaz..kalau shinaz ni dok kat area umah akak ni, akak bagi free je sepokok, malah berpokok2 pun muleh..xyah beli. umah akak tumbuh nak sama tinggi ngan umah dah shinnaz..hi..slamat berkenalan..