Mr. Jambang!

Hehe. Forget a sad story ;)

Hubs so busy memandangkan tak ada PA. Hehe. Masuk diary sendiri ya -__-' banyak dah dia cuti temankan kita. Esok he start to work! Yay! Happy working sayang ;)

Dan pada masa yang sama ayah mertua di ICU. Apa pun yang mendatang I always pray and hope Ayah get well soon! Untuk kita juga. I've avoid to be alone! Hehe.

I think he's so stress too! Tu fasal berjambang! Hehe. Nak tengok Salena Gomez lorr #MonteCarlo :)

Night-night!


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

4 comments:

♥mama eza♥ said... [Reply to Comments]

be strong both u n haizi...

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

ko mc bape lame beb?

Filla ~ Kasihs said... [Reply to Comments]

shinnaz, whatever it is, be strong.. rezeki ada dimana-mana.. lambat atau cepat..jangan stress...ni semua kuasa Allah.. ada ke takde ke.. Dia yang maha mengatahui yang terbaik untuk kita.. *hugs*

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

happy bila dgt shin dah kembali ceria:) insyaAllah, jiwa org yg diuji tu kuat..amin..

hehe.. haizi kena tukar nama Mr. Haizi Khan sb dh ada jmbang mcm tu..keh keh