Nak makan apa hari ni? Adeh!


Belum pun dapat kunci. Hehe. Gebang 1 blog. ;p Gembira okey. Gembira. Walaupunnn...bukan rumah sendiri atleast raya dengan rumah baru. Ada can lah kan nak kerusi baru macam Ahkak Geli ;p


Semalam ada orang call no Putrajaya tapi macam lain sikit dari office. So macam tak nak angkat sebab I ni fobia okey nak angkat call. Takut insurance call. Pening lah nak jawab soalan-soalan diaorang ni. -_-' Tengok 2,3 kali call so I pick up call and dia kata dari BPH. Awww..nak kasi rumah baru ke? Jeng..jeng..jeng...;)


Yer lah. Kasik rumah baru. Kat Precint 15. Alhamdulillah. Ada juga benda menyenangkan dan menggembirakan untuk bulan ini. Syukur sangat. Hubs pick me up. Dia yang tak menyabar. ;p


This week so many invitation kenduri. Makan-makan. Yums!


Update : kita baru je lepas ambil surat tawaran. Dapat je alamat rumah terus pergi tengok! Boleh? Haha. Tapi tak tahu nak pindah ke tak -_-'


pakej : dapat rumah, dapat kereta youu!




14 comments:

farahfatihah said... [Reply to Comments]

wahhh rumah baru yer...best2!!!

*Miss Geli^ said... [Reply to Comments]

sama taman kita?

cacah said... [Reply to Comments]

dekat umah kak fara...
yeay nanti bleh raya kat umah baru ek shin... :)

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

farahfatihah : hehe. ;p

Miss geli : ya betolll! ;)

cacah : kak farah yang suka pergi bandung tu kan? ;p

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

yeay! sukeeee!! leh lepaking sesame.. ekekeke..

jana cun! said... [Reply to Comments]

haha.. poyo!

Filla ~ Kasihs said... [Reply to Comments]

shinnaz, tukar ke teres eh? psl gred kita naik tu ke?? huahah.. aku blur kejap..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ummiaqeef : jauh lah rumah kau ngn aku...penat nak jalan ;p

jana : kan? sgtttt...!

Filla : ha ah Filla. Yg naik gred tu.

Qing n Kueen said... [Reply to Comments]

Shin! kenapa berkira2 nak pindah plak? ala, jgn mcm tu! nak gak gi beraya umah baru u tp kalau taknak pun takpe, hand it over to me!

♥mama eza♥ said... [Reply to Comments]

rumah ko ade balkoni la..jeles...

LiYaNa.MaZLaN said... [Reply to Comments]

wahhh.. dapat umah teres.. bley la dtg nnt.. hehehe.. umah akk kat area roundabout p15 yek?

yatt said... [Reply to Comments]

wahh best nyer rumah baru.. saya tak mintak pun teres ni...tgk org mintak cam best jer..

*Miss Geli^ said... [Reply to Comments]

eh aku kompius, keta oren tu kejap parking kat umah aku, pastu parking kat umah seblah pulak

eima said... [Reply to Comments]

keta umah sebelah ...hahahaha