Tak buat satu apa pon..

Adoiyai. I kat Meru, Haizi kat Putrajaya. Masih peringkat balut membalut, kemas-mengemas. Angkut sikit-sikit pada awalnya. Tapi berhenti sekejap bila I sakit hari tu.

My mom datang rumah "banyaknya barang..macam anak 3, 4 orang??" Boleh? Tolong lah umi...); Dapur dah clear. Tinggal bilik pulak! Btw, ramai entry kawan-kawan fasal kenaikan gaji. Awww..rezeki raya :)

Got to go. Nak pergi The Curve. Bye :p

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

4 comments:

qasehqaleef said... [Reply to Comments]

apa? naik gaji? kihkih. gomen ke? nak tanyalah bape lama ye apply bph tu?

Qing n Kueen said... [Reply to Comments]

wah, biar benar? kenaikan gaji? alhamdulillah .

double happiness la u! i kuarters apartment pun tak dpt lg, apa lg teres T______T

Filla ~ Kasihs said... [Reply to Comments]

hah? naik gaji? tak dgr citer pon.. kalau betul let me know.. nak jugak lompat bintang..haha

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

qasehqaleef : bukan naik gaji yang itu..kenaikan gaji tahunan..tunggu since Jan 2011. Hehe.

Qing n Kueen : Heh..kan kita naik gaji sape-sape yang kenaikan bulan Jan kan? Ala...tak lama lagi dapat okey :)

Filla Kasihs : haha. naik gaji tahunan lorrr...;p