2 seater pls!



Last year asik lah dok buat entry fasal sahur and buka kan? Sekarang malas lah. Hehe. Semalam after berbuka puasa with my family masih sempat nak tengok kedai lampu. Hehe. Im looking for chandelier lorr..tapi macam tak tahu nak beli kat mana. Tak survey lagi pun. Tu cakap dengan hubs jomlah tengok kejap! Hehe. Tapi dia lencong ke furniture store.


So, I snap picture for sofa. Hehe. Kot-kot lah balik rumah tengok-tengok berkenan. Hehe. Nak tengok for 2 seater je.

mana satu ni? ;p




6 comments:

♥mama eza♥ said... [Reply to Comments]

wah nk pasang lampu candelier tuh..meletops....

::Mamalyna:: said... [Reply to Comments]

akak suka yg first!

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

i punye taste same ngan mamalyna..hehe..teringin nak yg mcm tu tp non ado la.. tahu je la laki i tu.. asik2 jawapan dia, pakai je la ape yg ade.. :(

MRS. K said... [Reply to Comments]

mamalyna suka yg 1st??

hahaha.. sofa tu cam i punye.. mine brand sweetdream.. hehehe. tapi design lain skit but kaler sama..


candelier??? wah.. umah sendiri pon i tak terpasang lagi lampu lawo tu.. huhu

LiYaNa.MaZLaN said... [Reply to Comments]

saya suka yang leather tu.. bley guna lama.. =)

Anonymous said... [Reply to Comments]

i pilih no1 @ no5 ! :D

-jD-