Dah siap gantung! Hehe


Mengantuknya lah! Adoiiii. Semalam kita berbuka nasi goreng, ayam goreng, terubuk bakar, murtabak, sri gandus and cream puff.


Semua tak sedap kecuali nasi goreng. Haha. Sebab? Nasi goreng tu kita yang buat. #matilamak Korang boleh tak bayangkan kita beli cream puff sepatutnya lembut lah kan. Bila masuk mulut tu alahai. Macam batu, keras! Terubuk bakar tu okey tapi Haizi kata ni goreng ke bakar? I okey je. My favorite tau ;p Tapi!!!!!!!! Asam kuah bakar tu sambal belacan ke apa? Gila! Murtabak je okey, sedap and murah, RM2!


Banyak complaint kan? Wahaha. Lagi-lagi paper hari ni keluar fasal jualan makanan didapati membawa kematian. Kat Meru lagi. So, my mom kata pasar tu dah tutup sementara. Bagus. Kita masak je kat rumah ;)


Semalam kita drill wall. Settle. Tapi tak berapa nak settle ada je benda lupa nak drill. -___-' Haizi cakap "suka lah tengok hall ni.." Hehe. Memang lah suka kan dia je yang kemas. Wahahhahah. Nak suruh puji lah tu! Tak kuasa! Haha.








10 comments:

farahfatihah said... [Reply to Comments]

wahh cantik..rumah baru..leh la raya t akk dtg umah yer hehe

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

wah santekkknya!! ni baru semangat nak raya nih! hehehe

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

woot! woot! kena dtg raya rumah ko nih..ehehehe..duit raya aqeef jgn lupe ye.. ;P

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

design hall ko lain skit ngan umah aku..kat tepi tangga aku letak kabinet tv..

♥mama eza♥ said... [Reply to Comments]

cantiknye hall ko.

yatt said... [Reply to Comments]

cantek rumah shinnaz.. :)

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mana ada lawoo..korang tak tengok kat lantai lagi kan? Hahaha. #parah
boleh-boleh. Nanti datang raya ya ;)

*Miss Geli^ said... [Reply to Comments]

ni view dari pintu masuk kan?

dniescake said... [Reply to Comments]

ini tahun buat gumah terbuka yer..mau terjah..yeehaaaa

dniescake said... [Reply to Comments]

raya buat rumh terbuka ok..yeehaaaa