Handbag baruuuuu!



Special request from Mrs. K. Hehe :p


GUESS je pun. Lain lah Coach ke, Gucci ke kan? Hari tu sale 20% plus ada seorang kawan kepada kawan jadi members so, boleh guna dia punya member's card. Tapi still boleh dapat 20%. Haha.

I ambil this pink colour. Haizi kata tak cantik, tapi I pakai, mesti lah I cakap cantik kan? Haha. So, ni I bayar. Haha. Lagi pulak harga dia masih dalam budget. Weee!

Then, I round satu kedai sementara Haizi keluar kejap. So, I tengok-tengok..."Eh..lawa pulak bag ni!!..Tukar lah!!!" Sudahhh!!! Haha. So, masa I tengok-tengok Haizi cakap "Nak ke?"

"Mahal lew..belanja bag kecik je lah. Nak buat raya!" Sekali tu sales girl tu datang cakap bla..bla..bla..dapat 20%. Okey. Yang itu, Haizi bayar. Wahaha.

Lepas tu balik. Bai.






3 comments:

MRS. K said... [Reply to Comments]

giler kentang kan? sekali 2 bijik beli???? pengsan mak noks!!

eh, pe kata tunjuk skit wardrobe henbeg mu itew.


*nama i tak letak link kan? sentap!!!

mamamarissa said... [Reply to Comments]

sampai 2 handbag...sakan ya :P

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

i dah rembat handbag kecik tuk raya 1! hahaha..