HIJABISTA- INTREND



Aku pelik betul tau. Semalam pergi Bangsar, semua buku ada. Maknanya macam awal je. Kalau cari kat Alamanda, seminggu selepas tu baru sampai. Tak up-to-date langsung lah!

Jangan lupa dapatkan Intrend terbaru bulan ni sebab yang bertudung mesti nak meletop kan pagi raya. Memang macam-macam style, lagi-lagi ada Irma Hasmie! Awww..cantik dowh dia pakai tudung!!

Then, Noryn Aziz dengan turban. Semua gojes lah. Memang keluaran kali ni semua bertudung. Sopan gitu!! Cosmopolitan pulak fasal Shila Hamzah. Aduhh..memang berkenan betul dengan suara dia yang nyanyi dengan Ning Baizura and Jaclyn Victor! Lagu apa tu eh?

Pagi tadi, bangun tidur "sayang..sayang..bangun..Kim Kardashian dah kahwin??" Haha. Apa-apa entah. Pagi-pagi bagitahu Kim Kardashian dah kahwin? He's expect I terkejut kot tapi tidakk!! Haha. Terkejut tengok dia pulak yang tahu. Adehh! I suka tengk Keeping Up w The Kardashian tu so, memang I control remote lah kan bila hari Selasa. Haha. ;p



0 comments: