I miss the time when I was confirmed pregnant...



Sebulan lebih dah kot berlalu. Tiba-tiba hari ni menangis. Hari tu pergi Alamanda, "b, kalau ada ada baby mesti kita tengah survey baju baby kan?"


Apatah lagi masa 1st day I was confirmed pregnant Haizi dah ajak pergi Mothercare untuk survey stroller. OMG!


"orang nak itu..!!"


"b nak ini..."


"okey I nak purple.."


Then, weolls keluar balik. Masuk Anakku pulak! Survey furniture for baby pulak );


"I nak katil macamni tau..!"


"Okey" Haizi senyum :) Tak beli pun. 3 weeks after that, I misscariage. I miss that time. );


Once I know I'm pregnant the world soooo......beautifull! Everything was good! We are happy ;) Cant wait for next treatment. Bila lah kan? Seriusly, sebelum I pregnant I asik ulang balik baca Getting a Baby Pt1 sampai yang latest. But now, tak sanggup nak baca dah lagi-lagi Pt. I disahkan pregnant. );


Salam Jumaat. Balik nak jumpa Cha! Bye.





9 comments:

hanidatul shatira said... [Reply to Comments]

sabar la ye...insy..ade rezekii lagi..sekurang2nye pernah jugak preggy

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

semoga Allah beri peluang sekali lagi utk shin dan haizi merasa moment bahagia ni satu hari nnti, insyaAllah..doa banyak2 ye

farahfatihah said... [Reply to Comments]

ala shinaz jgn la sedih2....redha k..insya'allah ada rezeki lagi lepas tu...

pnsusu said... [Reply to Comments]

insyaalhah akan samapi lagi rezeki lain nnt..amin..
kita doa n usaha sama2 yaaa

Cik NeyNa said... [Reply to Comments]

dear...
insyallah..ada pelangi yang allah nak bagi di sebalik hujan..
kan?? kan??

aiDieNa said... [Reply to Comments]

Sabar Shinnaz.. Insyaallah akan ada rezeki untukmu.. amin..

Mas said... [Reply to Comments]

amin yarabbal alamin,insyaallah akan ada rezeki suatu hari nanti.cepat atau lambat jek, believe it ;)

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

sabar ye.. semoga lepas ni bertambah² rezeki.. insyaAllah..

xoxo

eima said... [Reply to Comments]

insyaallah dok umah baru ade rezeki baru ek ...