Iftar Day 13


Hishhh!! Masa nak type entry ni masih teringat-ingat sotong and udang goreng tepung! Wallah! Crispy and spicy gitu! Last week balik Melaka untuk kemas sikit-sikit sebab MIL almost 1 month tak balik sebab stay di KL. So, I sapu-sapu lah. Hehe. Potong rumput. Tak....potong rumput tu pakcik lain buat. -_-'

Ajak Kangah buat teman. So, weolls pergi Mahkota Parade nak cari kasut raya kononnya. Hampeh! Tak lawa betul kasut! Then, penat jalan-jalan berbuka di Restoran Terapung Kuala Sg. Baru kot. Tempat baru Haizi bawak. Kalau tak Pengkalan Balak saja. Hehe.


Then, pergi Kuala Sg. Baru. Nice!!! Teringat Perhentian. Dia betul-betul atas laut. Takut juga lah kan sebab ombak besar macam nak libas restoren tu. Hehe. Tapi memang best. Makanan pun sedap and harga pun reasonable ;) Udang and Sotong crispy and spicy.Thumbs up!


Order tomyam. Tak makan pun. Okey lah.



Telur tak tinggal and Kangkung Belacan



Tu je kot. Simple tapi sedap. Order ikan bakar. Galak makan lupa snap. Hehe. Best-best!





6 comments:

farahfatihah said... [Reply to Comments]

dengan umbai mana lagi sedap?

pnsusu said... [Reply to Comments]

huisshhhhhhhhhh..
sodapnya sotong crispy tueeee

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

farahfatihah : umbai okey jugak kot. jarang pergi sana selepas kita di caj mahal oleh kedai kat sana. tapi yang restoren ni okey and dekat dengan Masjid Tanah ;)

pnsusu : sedap tauuu!! hehe

♥mama eza♥ said... [Reply to Comments]

sedap tgk makanan ko...lame dah xmkn luar...

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

ala sedapnye..lame x makan² mcm ni..huhu..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mama_eza : alalala jgn lah cakap cenggitu. takpe. rezeki ramadhan. nanti lepas puasa boleh makan luar lagi ;)

ummiaqeef : udang and sotong tu sedap sgt tu!! haih!