Iftar Day 14


Katanya nak celebrate my birthday. So, pakat tuang-tuang nak makan seafood. So, ke Jeram lah kita. Hehe. Tapi tak aci kan, my birthday celebrate awal tapi kena tuang juga? Tak aci-tak aci. Hehe.

Tapi on that day, makan free je. Hehe. Thank Umi, thank Kak No, mak Isha demok ;)

Kebetulan sahaja. Nak makan seafood, then esok tu my birthday. *perlu ke ulang-ulang my birhtday? wahahaha.

Hari ni baru birthday kita ;p *perlu ke ulang-ulang my birhtday? wahahaha.

Pada awalnya, kita dah call dah untuk reservation but dia tak amik reservation macam tu je. Kena order sekali. WTH? Mana lah kan nak tahu makan apa. Awal lagi kot, 10 AM? So, I biarkan je macam tu. Then, dah petang baru teringat nak call semula. Busy betul line dia. FYI, Jeram Ikan Bakar, 03-3264 6102.

Sebaik, Umi gigih call sampai dapat and booked tempat and menu. Menu seperti biasa lah. Tak ada benda pun nak makan kat situ.


Udang goreng - 2 set

Ketam Goreng Cili - 4 ekor


Kangkung Belacan - 2 set


Siakap sweet n sour - 2 ekor

Sotong goreng tepung - 2 set

-no picture-
Tomyam - 2 set


Then, dia bagi dessert. Itu je. Jeram ni memang ramai betul orang kan? Bulan puasa ni....lagi lah ramai. Penuh gila. Meriah uolls! Lagi-lagi tengok Lee Chong Wei dengan Lin Dan. Macam kedai mamak dah. Nak cakap kesedapan tu biasa je kot tapi kalau nak tengok seafood yang meriah kat Jeram boleh lah. Mana kau nak dapat kan kedai seafood besar-besar ni kat Klang selain Muara kan?

Okey itu je makan-makan.




2 comments:

SURIA AMANDA said... [Reply to Comments]

bestnya...by the way..Happy Birthday to u...

MRS. K said... [Reply to Comments]

hepy besday shin!!!!