Iftar Day 19




Kejap Day 21, kejap 22, kejap 19. Haha. Langkau!

Hari tu memang dah planning dengan Sally nak berbuka puasa on weekend but minah tu rajin nak buat kuih raya. Haha. Bak sikit Sally! Haha.

So, itu macam sudah tukar ke weekday lah! Hehe. I booked hari Selasa for hari Jumaat. Itu pun dapat seat luar yang betul-betul tepi jalan. Hampeh! And Flamming ni memang confirm 2,3 kali sebelum weolls datang. Ramai sangat lah tu kononnya!

Haha. Tak lain tak bukan kalau datang Flamming memang makan ketam dengan benda alah ni. Apa benda ha? Dalam dia ada macam cheese gitu! Sedappp! Yang lain-lain tu....so-so je.





Tapi best lah kan dapat keluar dengan Sally and Zack! Meriah uolls! Then pergi shopping. Haha. Tak..tak..window shopping. Tapi....plan cari kasut tapiii....beli lain. Hehe. I loikke! Thanks Sally teman kan berbuka and shopping lite-lite. Nanti jumpa lagi. Heh? Macam lah jauh! Haha.






0 comments: