Iftar Day 23

Hari ni tak masak dah. Minggu ni dah tak mahu masak dah. Haha. Boleh gitu? Nextweek dah raya kan? So, tak mahu masak dah. Fokus kemas rumah. Since pindah hari tu memang tak adalah dah nak kemas. Semua campak masuk bilik yang dikhaskan jadi stor. Wahahaha.  Pemalas!
 
Lagi-lagi Ahad lepas my niece semua ada. Huaaaa..); habis bersepah. Kulit gula-gula, air milo. Patutlah ibu tak mahu kemas rumah kalau diaorang ada. Adoi!  Makngah pula sanggup bawa diaorang keluar dari diaorang kumbah rumah. Haha. Macam-macam.

Semalam berbuka dengan ex-student UiTM. Wahahaha. Tiba-tiba dengan student UiTM kan? Hehe. Tak lah. Me? Join Haizi dengan kawan-kawan dia kat UiTM dulu berbuka puasa @JM Bariani, Bangi.

Ikutkan tak nak pergi. Malu lah. Tak kenal.  Haha. Banyak event Haizi tak join sebab kita malu lew and tak kenal orang lew.  Kang tercongok sorang-sorang, boring mula lah nak ajak balik. Hehe.  So, pergi lah Haizi sorang-sorang. Tapi kita pergi semalam. Best juga tau kat sana. Buffet, RM40/person. Makan lah kau kambing banyak mana. Yums!

Semalam juga beli baju kurung for Isha and Ara. Yay!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.