Im happy, you happy..lah sangat!!



Aussino SALE, GUESS also sale. Tapi 20% lorrr. );

Semalam masak untuk ke 3 kali di bulan ramadhan. Haha. 3 kali baru? ;p Masak simple je. Soup tulang ayam. Tapi tak snap picture sebab sekarang I tak nak makan sangat. I nak shopping! Yay! Semalam shopping dengan Roxy and today nak window shopping w my darling Sally! Awww!



Today berbuka dekat Flamming Steamboat. Again? Yes! Ketam sangat awesome. Bulan puasa ni kolesterol adalah sangat tinggi -___-' Kat mana ada steamboat yang best?



5 comments:

eima said... [Reply to Comments]

mood raya dah nguasai diri la tuh ... hihi

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

hantu raya adalah eima. hehe. tak sabar nak raya..! yay!

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

sume baru ek raya ni? dah complete lom? hahaha..

MRS. K said... [Reply to Comments]

pergh.. kasi show off la itu guess!!!

apsal kena eja sup jadi soup? ahaks..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ummiaqeef : hahahha. ni raya ke? ni aku beli aussino sbb tgh sale..kang tak sale aku pandang je lahhh ;p

MRS. K : ahkakkk...kita mmg type terus apa dikepala ni ha..hahaha. tu kadang ayat kita mcm kelly ng! haha. teraburrr...ala..beg biasa jeee! ;p