Jalan TAR



Actually weolls planning nak pergi dekat-dekat nak raya nanti. Macam 27hb tu ke. Weolls balik kampung 28hb so, konon malam 27hb tu nak pergi Jalan TAR lah! Sebab 2 tahun lepas, I pergi 2 hari sebelum nak raya ke Jalan TAR. Perghhh..meriah habis okeyy! Seronok pulak! Memang separa lelong dah time tu. Kalau malam raya lagi lah kan?

Lagi pulak birthday Kangah 27hb tu. So, sedang elok lah makan celebrate kat Jalan TAR gitu! Haha. Teringat last year. Sibuk sangat nak pergi Jalan TAR berbuka tepi jalan. Boley? Makan keropok lekor pulak tu! Sian Umi jalan jauh. Tapi tak kesian kejap je lah sebab Umi lagi banyak belanja dari kitaorang. Haha.

Memang meriah y'alls masa I pergi ni. Murah-murah juga kottt. I carik kain tudung pesen macam ni. Tak reti lah nak pakai macam-macam sekarang. Stick to one gitu. Padahalll..tak reti nak bergaya. Haha.
Beli tudung Umi, beli tudung Ibu Isha, tudung Isha and Ara demoks! I beli juga baju for kerja RM60/sepasang. Polka dot gitu youuu!

Itu je. Haizi pulak beli songkok, samping and capal. Best! Tapi penat...macam mana tu?



My baju raya after di 'make-over' :p





11 comments:

*Miss Geli^ said... [Reply to Comments]

eh baju polka dot tu rm60 je? asal akak nampak cam 110-150 jek?

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ha ah kak RM60 je. boleh tawar2 lagi kott cuma orang tu mcm ish..kedekutt! haha. mcm-mcm ada ;p

..nOj.. said... [Reply to Comments]

hihih baju polka dot tu sama ai punye la. nnt tunjuk

eima said... [Reply to Comments]

lawa .... bj raya ... peach ...huhu

MRS. K said... [Reply to Comments]

baju raya ko kaler ape tu

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

noj : woot! woot!! dot dot pagi raya gituu!!

p/s : noj, blog awak kan kat office kita kena block. dont know why. and dia dlm kategori Pornography..boley? haha

eima : sama tak?? awak kaler apa? ;)

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

MRS.K : yang dot dot tu baju kerja, yang beads tu baju raya. kaler pink ;)

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

ha'ah..nak nyampuk gak..blog kak noj kena blog. kite nak bukak x leh..

patut la manik gitu..no wonder la shin! hehe..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

cantikkan rojie kan? cantik kan? raya sakan lah niii!

LiYaNa.MaZLaN said... [Reply to Comments]

chantek baju polka dot akk.. ngn baju raya juga.. =)

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Liyana : hahaha..keterpaksaan lah tu puji :p mekasihhh :p nak duit raya!