JJCM : Tropicana Twister, Laici




Ni yang terbaru ke or dah lama? Twister ni sangat sedap sampai WAJIB masuk blog. Haha. Semalam hantar my phone pergi servis, so dia kata amik masa 1 hari. So, I tinggal je lah. Otw balik kat hall Alamanda tu ada jualan, Cold Storage. Ada Twister. Haizi memang fav air macam ni. I tak suka sebab terlalu manis gila. Selalu Orange, Blackcurrant and Apple.



Tiba-tiba I nampak Laici. Hurm...-___-'





SEDAP GILA. Tak manis sangat. I suka laici. Dulu masa kat Poli setiap hari kot melantak Teh O Ais Laici. Sedap gila. Tapi hari tu I nak beli laici tin tu Haizi kata jangan! sebab diragui status halal. Lagi-lagi cha ya nun alif yang buat. So, stop lah dulu.


Pure Laici tau. Macam mana rasa yang orange, apple and blackcurrant macam itu lah rasa laici. Rasa laici sebenar. Cewah!


So, setiap hari pulak lah kan nak beli buat stock. Sedap!




8 comments:

youramirah said... [Reply to Comments]

betul betul sedap tropicana laici ni kan? saya ada story pasal minum air ni.

http://hikayatamirah.blogspot.com/2011/07/kerana-lalat-seekor.html

tapi teh o ais lici saya xpenah try lagi. best ek? buh laici tin ke? nak try jugek!

youramirah said... [Reply to Comments]

best best best air ni kan? saya ada cite best psl minum air ni.

http://hikayatamirah.blogspot.com/2011/07/kerana-lalat-seekor.html

tp xpenah try pon teh o ais laici. best ek? nak try jugeklah!

CIK NANA said... [Reply to Comments]

Nana pun suka nie! Yummeh! ;p
So akan ada 3 flavour kat umah!!
Sedap...

farahfatihah said... [Reply to Comments]

betul ni shinaz? xmanis sgt? kalau twister akk leh telan apple je sbb masam2 kan, anggur n oren manis sangat..so kalau laici ni xmanis sgt, confirm kena cuba nih

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

youramirah : hehe. rasa laici la tapi pure lah. teh o laici tu mmg my fav!!! hehe. buat sendiri pun boleh. buat teh o panas. then masuk air laici tin tu sikit sgt and buah dia then letak ais. minum panas pun okey ;)

okey. I'll read this!

Cik Nana : 3?? kita suka grape pun ada kan? so 4 lah kan? ;)

farahfatihah : tak manis sgt pada kita compare dengan oreange tu...;) try tau kak farah!

h a i z i said... [Reply to Comments]

HIDUP TWISTIES!!!EHHH...Twister!!!

MaMa NuFAeL said... [Reply to Comments]

shinas..best la teh o ais laici..mase kat poli je minum..dah kua poli x penah nak oder dah..rindu kenangan poli..beli teh ais..beli ayam goreng..beli ikan keli..beli tempe..hahahahha

CIK NANA said... [Reply to Comments]

betul..
4 la spatutnya.tp epal na kureng sket..