Kuih Talam


Start kahwin dengan Haizi baru tahu benda alah ni. Sedap. Lemak.
Sebelum pergi ke Restoren Kuala Sg. Baru tu singgah bazaar ramadhan Masjid Tanah. Gila pact dowh! Pergi semata-mata nak beli kuih talam nenek. Kuih ni Haizi yang bagi nama, kuih talam nenek.

Perghh..jalan jammed so Haizi drop by je lah. I dengan Kangah turun. Pengsan. Ramai sangat...!!! Macam jual ubat laris gitu. Bersesak-sesak. Tapi katanya dari Meru-Masjid Tanah, tunggu je lah. Sebaik dapat!!! Beli terus RM4. Tamak gilo. Tak habis!

Beli juga badak berendam. I confused lah Badak Berendam dengan Puteri Mandi.





7 comments:

♥mama eza♥ said... [Reply to Comments]

kuih peveret auni tuh kuih talam neh

cacah said... [Reply to Comments]

puteri mandi adalah berwarna warni dan ada nyiur la shinnaz... :)

h a i z i said... [Reply to Comments]

sayang... mana kueh badak beghumbeh??

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mama_eza : hehe. caya lah Auni! geng!

cacah : yang selalu warna pink, kuning hijau tu ek?

♥mama eza♥ said... [Reply to Comments]

mak aii, haizi..ade kuih tuh..hahahah...

Miz Fieza said... [Reply to Comments]

kuih talam tu nampk mengiur kan nyum2..........

Shafinaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

sedapnye kuih talam tuuuuuuuu!