#maklong nangis


Aduhh..peningnya semalam bawa Isha pergi jalan-jalan. Everything nak macam Mak Ngah! Mak Ngah batuk, dia pun batuk. Mak Ngah dress up baju masuk dalam, dia pun nak jugakkk!! Masalahnya lawa ke? Tak okeeeyyy!!! Mak Ngah kasut tinggi, dia pun nak jugak!!

Bab nak baju sama fashion Mak Ngah tak boleh blah sangat okeyyy! Mak Ngah pakai kemeja polka dot then masuk dalam. So, dia pakai baju tidur okey.


Macam ni?


Nak masuk dalam. Ko bayang kan? Owhh..sangat-sangat tak sesuai. Dah tu mengamuk bila I betul kan!!! Pls lah Cha! E..kalau anak aku dah lama aku beduk! Haha.

For hari raya ini, Mak Long and uncle beli baju raya for Isha and Ara. Yay!

#maklong nangis sebab suka jadi fashionable. Haha.