Masih tak sempat lagi....


Ya ALLAH!!! Esok weekend! Esok weekend!!! Hehe. Sejak pindah masa tu macam tak ada tau. Penat gila. Penat. Demam. Adehh -___-' Memang ini lah waktu yang ditunggu-tunggu. Haizi dah chop dulu esok nak bangun lambat and sahur kat rumah baru. Eh! Before ni sahur juga ;p


Okey. Tak apa. ;)



Tengok blog-blog orang lain kan mesti ada juadah berbuka puasa. So far, and for this week memang tak masak. Teringin nak masak. Tapi...barang tak cukup lah. Kalau pergi pasar ramadhan nak singgah beli kuih but Haizi cakap "beli jelah makanan sekali.." Sudahnya? Haha. Alasan! Cait!



Start nextweek lah. Insyallah bulan ramadhan ni nak elakkan pergi pasar or kedai ;p



Hari ni hari Jumaat. Tengok barang persiapan raya lah ;)




Tahun ni tak beli kurman pun. Orang kasik je. Alhamdulillah.





0 comments: