Sampul raya



Im not sure it was happen or I yang mengigau. Haha. Betul kot! Haha. Semalam weolls tidur awal sebab penat balik dari Jeram. Memang nak tidur awal esoknya, Isnin kena gerak awal from Meru to Putrajaya. So, 11pm I dah tidur. Then, ada dua orang berdiri tepi katil. Sorang pegang gitar, sorang pakai baju tidur senteng. Haha. Nyanyi lagu Happy Birthday! #gila. Haha.

Okey lupakan. Haha. Hari tu InTrend ada keluarkan majalah beserta dengan sabun packet kecik Daia *if Im not mistaken dengan sampul raya.

Sampul raya 1st I dapat color yellow, Fouziah Gous! Yang rambut macam tembikai tu. Hehe. 2nd I beli dapat color torqouise, Ziana Zain gitu! Haha. Meletops! Suka lah dia...! 3rd one is I beli yang ada Scha and Farid Kamil! I loiike!

Then Haizi cakap "tahun ni memang kumpul sampul duit raya InTrend ke?" Haha. Habis tu, itu je kasik. Haha.

Then, I beli groceries sikit dekat Cold Storage dapat sampul dia juga. Cute! Hehe. Sampul dah ada, duit je belum ada. :p



8 comments:

eima said... [Reply to Comments]

semua sampul duit raya artis...
isi kena cam artis gak la..meletopss

♥mama eza♥ said... [Reply to Comments]

hehehe..cepat isi duit lam tuh..tanda nama aku skali tau utk list ko..hahaha

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

eima : haha. takde lah banyak 2 hingget sudahhh!! hahahah.

mama eza : hahahah. kau lah kasik aku :p

♥mama eza♥ said... [Reply to Comments]

aik pesal aku kasik ko?tunjuk surat beranak kalo umo ko <12 thn..haha

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

i nak yg ade gambo kembar i..kak ziana..hahaha..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mama eza : umur aku <12 tahun lahhh..:p

ummiaqeef : bwekk! tak sama pun!

Ayuraza said... [Reply to Comments]

kita dah ader..upin ipin..jangan mare..hehe

aenafiq said... [Reply to Comments]

aku nak jugak sampul tu !