SRG now at home ;)


Semalam berbuka KFC, berbuka Asam Pedas, Daging Goreng Kunyit. Hehe. Banyaknya!!! Kangah and SRG ada kat rumah. SRG takkan lah makan asam pedas kan? I bought for her Cheaky meals butttt....dia habiskan my durian. Dia tak makan pun ayam tu. Boleh?



Takut badan dia panas je. But now, still okey ;) Hehe. Dia tu hantu durian sangattt! Satu biji tu dia pulun pun okey -___-'



Ada lebih durian, so make tempoyak. Haha. 1st time ever. Siapa lah kan nak makan?? ;p





4 comments:

Qing n Kueen said... [Reply to Comments]

Beb, durian lebih tu u simpan dalam freezer. simpan utk mkn ngan nasik. u tumbuk lada besar + cili api, tabur garam, letak isi durian tu mcm mkn sambal tempoyak la. makan ngan telur dadar pun dah sedap gila babas. lagi la kalo cecah ngan ikan goreng... kalau masuk freezer tu kan sebelum makan, kuarkan la dulu barang sejam dua sblm makan... sedap... takyah makan lauk lain dah...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

isi durian tu yg tempoyak tu ke? wahh..mcm mkn ngn sambal belacan gituuu!! sedapnyaaa!!!! terliuq niiii!!! haihhh..mcm nak makan skg ni!

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

aqeef x suke doyan... rugi btl..hehe

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ummiaqeef : haha. kau lah makan sorg nantiii..aku takde can nak makan sebab cha da habiskan sume..sob..sob..