1st Open House :p


Esok last eh raya? So, nak tunjuk gambar last open house hari tu. Haha. Best gila. Im happy dikelilingi orang yang happy-happy belaka. Its quite boring bila berdua. So, raya ramai-ramai best gila. Hehe.

1st open house yang I pergi untuk hari raya ialah Open House SMJK. Haha. SMJK ni stand for apa entah. Sekolah lama Umi. Tak habis-habis ajak balik Slim River untuk reunion. Temankan lah...;)

Malu lah kan...-___-' Tapi bila makan..OMG! Sedap gila okey Sup Tulang dia. Hish!! Tak boleh jadi ni!!!

Then, more to Umi lah sebab reunion sekolah dia katanya. So, weolls just sibuk-sibuk je lah. Sibuk makan :p Gambar yang ini Umi cakap "Dulu...masa sekolah..umi tak rendah macam ni..diaorang tinggi Umi je" Ohh..! Umi, people change! Haha. Tak puas hati okey sebab Umi je kecik. Haha.


Then, ada few invitations seriusly tak dapat nak pergi. Raya kali ini aktiviti padat gila. Cewah! Padat apa jelah kan? Tak tahu padat apa. Pergi situ, pergi sini eh...dah habis raya. Gituuu...! Sorry ); Thank Kak Idah & Hazril sebab invite. Masa makan-makan kat rumah kita hari tu, diaorang datang. Walaupun banyak invitation. Kejam sangat Shinnaz & Haizi ); Eh..Kak Idah baca ke eh? Wahahaha. Gasakkkk..!

Then, Ahad pula pergi rumah Izat Ismail. Kawan kita masa kat Tmpoint PJ dulu. He is very funney and veryyy nice! Sangat!! Kalau jumpa mesti nak gelak-gelak besar. Haha. Tapi sebabkan malu pergi berdua dengan Haizi, I ajak Sallyza and Zack pergi sama-sama. Ish..I malu lah pergi sorang-sorang kan? Hehe. Sorry no pics of food sebab seriusly lapar gila. Haha. Buruk perangai sangat datang rumah orang dengan perut kosong. So, 2,3 kali tambah! E..tsk! tsk! Izat served Laksa Penang and Nasi Ayam. Both of Izat masak. Lalalalala~

Then, pergi rumah my cousin pulak! Eh..rumah Icha demok hitam gulap gulita. Haha. Bengang okey aku dengan dia. She not recognize me? Sombong gila! Siap kau Cha...Grrr...! Tapi Ibu Icha cakap nak pergi Sect. 7!! Dang! I follow lah dia orang. Hehe. Pergi rumah my cousin juga, Yong. Perghhh..I rasa baru je makan kat rumah Izat, then bibik Yong served Bihun Goreng with hati/pedal ayam masak pedas. OMG!! Sedap gila okeyyyy!!! Kena request kalau nak makan bihun ni. Hehe. ;p


Bila kumpul ramai-ramai ni mula lah kecoh. Haha. Tapi seriusly best. Keluarga belah my mom memang meriah y'alls! Then, cari rumah siapa yang boleh pergi lagi. Haha. Then, teringat Kak Nyah pun duduk Sect. 7. Jom...serbuuu!!! Aduhhh..makan lagi!!! Kak Nyah buat nasi arab pulakkk!!! Haihhh...-___-'

Itu lah 1st and last open house yang I pergi for this year. Haha. Kesian kan? SOBS. Thanks yang menjemput :) Actually, open house ni memang mengeratkan silaturrahim. I love my saudara-mara!! and Haizi!

Got to go. Ada open house lor kat office. I also demam );




1 comments:

farahfatihah said... [Reply to Comments]

hoho bestkan g open house, leh mkn mcm2 heheh nyum2