Final Destination 5!


Lepas tengok Johnny English Reborn tu, hantar Haizi pergi Putrajaya Sentral. Dah bye-bye muah-muah terus pergi Sunway Pyramid. Wahaha. Panjang kaki aku laki tak ada :p Janji dengan my cousin, Jana. Kan dah kata nak pergi hi-tea kat Flamming. Sedapnya ketam! Aduii!

Gambar memang tak ada sebab super eksited nak makan. Sebelum pukul 5pm dah sampai okey sebab tak sabar nak makan. Makan-makan, tiba-tiba nak tengok movie lagi. Ajak tengok Hantu Bonceng, my cousin cakap dah tengok. So, tengok Final Destination 5 lah!


Back to TGV Bkt. Raja, Klang. Cerita dia tak lah best mana. I suka lagi Final Destination berapa entah, tapi yang kat tempat lumba kereta tu. Seperti biasa jalan cerita yang sama cuma berbeza tragedi dan situasi. Ada yang gimnastik, ada yang kat tempat rumah urut, ada yang kat kapal terbang, ada yang kena laser mata. Ee..! Seram dan ngeri bila tengok. So, I give 3.5 star je ;) Tapi kan ada ke kematian yang ngeri macam tu? Macam ada sebab alasan je nak menyebabkan pembunuhan tu. Seriusly, ngeri.

Lepas tu weolls terus balik. Penat gila. Dari Putrajaya-Meru-Bkt. Raja-Shah Alam-Putrajaya-Sunway-Bkt. Raja-Shah Alam-Meru. 11 pagi keluar, 11 malam sampai rumah. Adehhh -____-'






1 comments:

farra8979 said... [Reply to Comments]

dah tengok jugak FD5.. tp lum kesempatan utk Johnny English. huhu..