JJCM : Serai, Empire again!




Masa last puasa hari tu, La Senza, Empire ada buat sale. Memang waktu tu asik sale je. Asal kita beli je, dia bagi voucher. Asal kita beli je bagi hadiah. So, sangat teruja. Bukan La Senza je. Kedai lain pun ada macam Aino. Aino ni macam IKEA la. Dia ada jual-jual barang dapur. Best jugak. Sampai lah I jumpa cake glasses yang lagi cantik dari sebelum ini.

Lagi satu I tengah cari tulip jar. Adehh..-___-' kat mana nak dapat eh? I nak besar, gemuk, tinggi, halus. Nak buat apa? Haha. Sebab I'm seriously addicted with that! Haizi seperti biasa bising. Wahaha. Malas nak layan. End up, "Mana cake glass you tu?" Lepas tu "Eh..mana gelas-gelas you tu..?"

Then, hari tu pergi Empire juga tapi bukan Aino. Dia memang jual accessories kitchenware. Jumpa tulip jar tapi dapat kecik je. I nak besar okey! Kat mana nak cari? Korang tahu tak? Penat dah cari. Tak jumpa-jumpa -__-' So weolls pergi lah makan. Konon nak lite-lite sebab sebelum tu I dah lunch kat rumah. Pavlova...mungkin!

Non-ado ;p Makan nasi with Siakap Steam lagi! Haha. Dasar gemuk! Hahaha. Seriusly, I suka ikan siakap steam dia. Memang mengancam habis!


I order Milky Bandung ;)


Kangah punya, Minted Calamansi Soda.




and ulam. Cerita ulam memang wasting habis. Semata-mata nak kan ulam terung order. Very expensive lorr RM8/plate kan? Senang gila kot buat dia. Nak resepi? Nah! Haha. #matilamak

So, balik tapau-ed Pavlova seketul with 5 pieces chocolate macarons. Sorga. Masa ni Haizi kat Sabah. Wahaha. Best gila. Senang nak pergi sana, pergi sini. Hehehe :p





3 comments:

Anonymous said... [Reply to Comments]

hai yang..kalau nak tulip yang tipu nye banyak kat kk mart deco..i tgk kat shah alam nye branch. tapi siakap tu kalau u mkn kat serai sec 3 shah alam..(yang oldskool nye) lagi sedapsss...hihihih ok yang bye bye

-chieda-

yatt said... [Reply to Comments]

mcm nak pegi je mkn kat sini..nmpk sedap..:)

jana cun! said... [Reply to Comments]

haha.. bla nk g loaf ni?