Johnny English Reborn



Okey. Hari Jumaat hari tu kan cuti, Hari Malaysia. Pagi-pagi dah gerak sebab ada movie session with my sister. Kebetulan nak hantar I pergi Meru coz Haizi pergi Sabah. Me not like tinggal sorang-sorang kat rumah. So, I apply cuti today sebab Haizi baru balik hari ini. Wahaha.

So, before hantar Haizi to airport weolls tengok movie yaw. Hehe. Johnny Englis Reborn. Not bad. Kelakar juga. Hehe. Nak tengok sekali lagi lah. Sebab Im not fokus masa tu. Kenapa eh? Haha. Tapi best lah. I kasik 3.9 star. Boleh gitu?? Haha.

Johnny Englis Reborn ni fasa English yang menjadi agen (M17) tak silap lah. Settle kan satu case. Tapi memang simple je cara dia menyelesaikan case. Hehe. WAJIB tengok ok! After tengok movie, macam lapar so pergi Old Town White Coffee, Bkt. Raja. I tak makan sangat sebab I nak makan dekat Flamming petang tu. Nanti kenyang! Haha. I booked untuk paling awal di Flamming, 5pm. Haha.



Nasi Lemak Old Town.
Mee Curry apa entah. Me not like.

Mine, fries je. ;p



Muka semua tak semenggah. Lapar sangat lew tu ;p


1 comments:

eima said... [Reply to Comments]

aku tak mo tau pasal oldtown ngan wayang tu .. tp ape yg ko tak fokus tu buat aku curious ....ape kah ???