Let's running!



Isnin and Rabu lepas Haizi ada training futsal. So, macam tak tahu nak buat apa kat rumah. Nak ikut tapi malas lah. Apa kejadah tengok orang main futsal? Pls. Duduk rumah sorang takut! -__-' So, I dok layan tv.

"Bila masa b nak tengok tv kalau dia je asik tengok? Bola malam ni!"

"Arghhh..! Tak ada! Tak ada! Malam ni Keeping Up With The Kardashian okey!"

"Tiap-tiap malam ada! Ulang-ulang"

"Mana ada ulang-ulang?"

"Isnin, Khloe & Lamar, Selasa-Kardashian, Rabu-Giulana & Bill, Khamis-Kimora! Jumaat tak ada?"
Siap hafal okey. OMG!

"Owhh..Jumaat orang nak dengar ceramah agama kat Oasis"

Hahaha. menyibuk okey. Orang nak tengok tv, dia pun nak tengok tv.

"Rekod je lah cerita-cerita tu, nak tengok bola lah"

"Bola je lah yang rekod, you tengok nanti-nanti"

Haha. Bengang je tau! Masa pergi futsal hari tu dengan aman je tengok. Hehe. So, tinggal seorang makan pun seorang lah. I buat sandwich. Gelabah nak tiru kat cafe UMRA. Sedap okey dia punya sandwich. I buat tak sedap. Kenapa tak sama? Huaa...);

Then, I panaskan Daim Cake frozen from IKEA. Yums! Tapi 1 slice je ambil sebab Haizi tak suka pun benda-benda macam ni. Dia suka nasi goreng, nasi goreng, nasi goreng. Tsk!

Asik makan je kan? I gain 4 kg masa puasa sebab I tak puasa plus raya makan seperti tiada kepantangan. Bedal je semua. Bila gemok, tension. Nak jogging pun kasut tak ada. Last year, Haizi buang SEMUA kasut kita ); termasuk kasut dia sekali. Boleh? Tak ada kasut y'alls. Kebetulan Haizi beli kasut sukan, so I nak jugak. Kau buang kasut aku kan? Beli balik. Wahahaha.



0 comments: