List of Food Calories


Yeahhh! Tak ada koje sangat kan? Haha.

Masa Haizi pergi Sabah, I gained more weight! Haha. #matilamak membangga kumpul lelemak. Tapi tak apa lah. Dah lepas, nak buat cane -___-'

Konon nak pergi open house kawan Umi, cari rumah tak jumpa pun. Grr... );
"Umi, kawan umi ni orang ke hantu? Takkan lah tinggal tempat macam ni?"

"Orang lah. Kawan masa sekolah!"

Lalala. I yang drive so, pusing-pusing 5,6 kali tak jumpa. Balikkk!! Haha. So, weolls pergi layan mamak je. Pekena roti boom! Sedapnya!



Then esok pagi bangun-bangun pagi "Esok, Umi nak pergi Giant, nak beli barang untuk open house, temankan Umi" Pergi Giant? Nak ikutt! Minta Kangah belanja breakfast! Yeeha!


I makan teluq separuh masak je okey ;p


Kangah punya!


Adah punya, Nasi Ayam Lemon


Umi punya!


Ni I punya. Tadi tu starter je :p


Then, Haizi balik from Sabah bawa balik seafood. Lemah betul aku kalau dia yang pergi shopping. Jujur okey. Sakit hati. Pasrah. );

I cakap ni seminggu sebelum pergi Sabah. 3 hari sebelum pergi Sabah pun dah cakap. Masa kat Sabah, sampai airport pun dah cakap jugak. Siap text "
Nanti..pergi pasar..call I..nak minta tolong beli seafood..bla..bla..bla.."

He replied
"Okey.."

Memang masa kat pasar pun dia call, bbm, msg tapi kan bila sampai kat rumah apa yang suruh beli tu lain dari yang kita suruh. Adoiyaii!

Orang suruh beli ikan masin keropok dia beli ikan apa entah. Sadis. Sadis. Malas nak cakap. Haha. Dapat pulak orang yang kuat membebel ni I said "Its okey bebeh, next year I pergi Sabah sendiri" Wahahaha.


Ketam sebaik ada. ;p


Udang pun ada. Yums!


Eh? Berapa kalori yang dapat ni? Haha.




0 comments: