Minat yang baru???



Bila lah kan nak hari Jumaat? Haha. Penat lah. Nak rest -__-'

Lama sesangattt..!

Semalam pergi Alamanda. Cari vase. Konon nak hias rumah dengan bunga. Kata MIL rumah tak ada bunga, rumah tak berseri. Memang tak minat hias bunga, tapi kalau dapat yang dah hias. Suka je. Hehe.

Pulak tu semalam teringin nak makan manggo rice. Ke Chakri lah gamaknya! Sorang-sorang diri. Haizi playing futsal #ehyeke haha. Suka betul jalan sorang-sorang. Nak beli apa? Bukak purse, tengok duit, cukup ke tak, terus beli. Senang. Kang bawak si gemok tu itu tak boleh, ini tak boleh.

Before ni beli bunga ada je tak berkenan. Adoi. Tapi masuk Lovely Lace nampak satu bunga cantik. Tak lah cantik gila. Just nice. Tak besar. Kang besar bunga meja baru tahu #sentap Tapi mahal lah pulak. RM199.

Apsal lah bunga mati ni lagi mahal dari bunga hidup? Sekali tu dapat yang RM19.90!!! Suka!! Tunjuk Haizi "kecik lah..." Habis tu kau nak besar ke? Adoi!

Last-last I beli ni. Sebab vase dia macam best je? Hehe. Best ke? Tak kosa!

Then, Haizi complaint "meja makan ni tak ada bunga ke?" Adoi! Dapat yang ini pulak! Lawa sebab ada pearl dalam dia. Hehe. Itu je bunga-bunga yang ada.


Mak-mak sangat kan? Haha. Bai.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.



3 comments:

eima said... [Reply to Comments]

rumah aku jugak tak dak bunga2 ni ...
kemas2 pastu ade tgn kecik yg tlg sepah balik...hehehe

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

hehe. ala..takpa. awak tu dah nak bersalin. lepas bersalin boleh mulakan operasi. kita pun tak minat sebenarnya. ni tetiba je. kang sampai tak minat, habuk lah bunga tu. haha

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

aku beli kat jalan tar rm10 je..rase nyesal lak x beli bebanyak..haha