SHRMZB 2011 - office



Memang tiap-tiap tahun kot ada open 'office'. Hehe. My part sediakan Laksa Johor and Laksa Penang. Wahaha. My part lah sangat. Me just help kawan-kawan lain je. :p Yumss!

Ada nasi hujan panas, ada nasi himpit, rendang, kuah kacang, soto, laksa johor, laksa penang, spaghetti, mee kari, dadih, puding, fruits, sagu and macam-macam lah. eh, ada juga sandwich comel lote ;)



Ada cake juga. ;) Paling best yang I rasa ialah ini! Memang menjadi pilihan cumanya agak terhad so, sempat bedal 2 ketul je. Seriusly, sedap okey. Dah banyak kali rasa red velvet cake ni, tapi yang memenuhi citarasa setakat ini ialah yang ini. Kindly visit this blog, Linda honeyberrycake.

So jimat di situ. Haha. Lunch dah makan free. Haha. For dinner pula I pergi Sahara Tent pulak! Lots of food, lots of fat. Haha. Selamat makan-makan. Puasa sebulan, raya sebulan, makan pun sebulan. :p

humus with bread


Bariani Chicken. So gemok ;p
Khabsa Lamb, triple gemok.
Arghh..Tension lah!






3 comments:

eima said... [Reply to Comments]

meriah nye.... open house open aku last week catu makanan .... gilo ....

h a i z i said... [Reply to Comments]

gemuk eh? xlahh....comel jer... :*

farahfatihah said... [Reply to Comments]

wahhhh best2..paling menarik perhatian, sandwich tuh....nyum2