Tangga kenangan





Haha. Korang pernah tengok tak Fouziah Gous dalam Sifu & Tongga? Haha. Tengok kening dia tak? Haha. Macam tu lah kening I. Messy habis! Lagi bertambah messy if nak eyebrow shaping lagi lah banyak complait from beautician. -__-'

"Kening awak ni kenapa?"
"Jatuh.."
"Susah lah saya nak bentuk, kalau nak jugak sebelah lain, sebelah lain"

Boleh?? Haha. Selalunya macam itu lah. Haha. Ini semua gara-gara tangga kenangan ini. Hehe. Kangah pun ada juga. Dekat tangga yang sama juga! Haha. Tangga ni kat rumah Mak Teh kita hari tu. Masa kecik-kecik selalu datang situ. Dok main tangga sekali terjatuh. Berjahit-jahit luka tu. Pelik nya tu, I dengan adik I yang jatuh. Orang lain elok je tau. Haha.


Tapi paling overrrr and overr kening Kangah sebab dia dua-dua belah calit. Macam Pirates of The Carribbean gitu. Haha.




3 comments:

eima said... [Reply to Comments]

tak prasan pun ahad ari tu .. pas ni sekali lagi jumpa nk kena telek la kening die...muahahaha

jana cun! said... [Reply to Comments]

tangga ni bertahan lama okkk..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

eima : haha. ada kalau perasan..dari jauh tak nampak :p

jana : hahahha..tahu takpe. kenangan betul lah!