Blah lah kau Memey!




Awat jahat sangat lah aku kan, dari FB bawak ke belog. Haha.

Korang tengok tak baju pengantin Memey #12jutakauuu Kau ada? Haha. Tak hinggginnnn!

Well, katanya artis, head to toe orang pandang/ngata kot. Kalau tak jangan jadi artis gitu. Kenalah kental kan jadi artis. Lagipun kita rasa dia pun dah kalis kutuk mengutuk ni. Tak tu takkan muka dia boleh macam tak ada apa-apa yang berlaku dan paling penting tak bersalah. Haha.

Kenapa eh orang anti sangat dengan dia? Walaupun tak disabitkan kesalahan? Cuba fikir? Kenapa? Kenapa?

Seriusly kesian sangat kat dia masa majlis #12jutakauuu by Rafflesia. Saya tak berada di majlis tersebut tapi dari segi gambaran serius, Memey just like model yang pakai baju pengantin sahaja. Haha. Yang lain Rafflesia punyaaa...! Kesiann..!Kek pun tulis Rafflesia. Hehe. Majlis kahwin ke tu? Lalalalala~

Orang kata yang lepas tu dah lah kan but menjadi seorang perempuan, I can feel apa perempuan lain rasa apabila di'dump' oleh seorang lelaki di dalam keadaan yang mengandung, bersalin and what so ever. Kau tak terbukti bersalah its okey. Tapi manakan pokok bergoyang kalau tak ada angin bertiup kan? Nikan pula nak tengok orang yang pernah hidup semati, tidur sekali bersanding dengan perempuan lain?






6 comments:

farra8979 said... [Reply to Comments]

wah, sabar2... tp nampak cam model pengantin je kan...

*Miss Geli^ said... [Reply to Comments]

sekali lagi tanya, crown kat dahi memang pesen tahun 2011 ke? (tanya lagi walau kat fb dah tanya)

tu tengok mata dia t u, merah kan? baru lepas nangis la tu sebab shinnaz marah dia..hahhaha

apa apa pun, yang pepuan yang kena..padahal si norman pun gatal..takde pulak orang kutuk norman ye?

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

farra : hahahaha. model pengantin yang tak lawo. :p

Miss Geli : kak, tak mampu nak jawab yg psl crown dia tu. haha. Rafflesia suoh pakai cenggitu. sabotaj ni..haha.

hahaha. mata nangis sebab abg norman tu tak habis2 sakat seMemey ni!! bwekk..

kak, untuk makluman Norman tu dah memang kita sedia maklum lelaki/Norman adalah gatal kalau di beri chance kali kedua! dulu kan pernah juga ada skandal sampai Abby ngamukkan? dgn Farah Dhiya pulak! kan? So, Memey tetap bersalah bersama Norman! I dont like!

eima said... [Reply to Comments]

no komen la ... muahahahhaha
tatau nk kutuk pe sbb ko balun abis sorg2

::Mamalyna:: said... [Reply to Comments]

komen akak senang jer... pulang jer semua crown gedabak besar, rantai cam nak tercekik leher... ape yang tinggal?! PEPET jer, hehehehe

NURUL JAMIAN said... [Reply to Comments]

terus terang , nurul pun tak suka dgn memey ni . tgk kat melodi majlis yg harga berjuta2 tu dah mcm bukan majlis kahwin rasanya