Gettin' a Baby - Pt. 24



I ambil Clomid for 2nd time. Dr. believe yang I boleh pregnant semula with Clomid. So, Clomid dah pun diambil and now, untuk proses melihat kilang telur. Samada ada telur or tidak.



Suppose I ada appointment dengan Dr. Rafi pada hari ke 11 atau hari ke 12 dari waktu period. Disebabkan I batuk gila-gila I pergi hari ke 11. Then, bila I sampai UMRA and scan telur adalah sangat mendukacitakan dia tak berapa besar. So bad );



"Dont worry, hari ini baru hari ke 11. Telur tak cukup besar. Hari ke 12 kita tengok"




"Hah? Saya ada course lah time tu...." );



Tapi lepas scan doctor kata everything okey then ada banyak telur untuk diproses! Weeha!



Weeha...lah sangat! Tak berapa nak yakin akan menjadi. Apapun doa dan tawakal. Hopefully this year I dapat good news! This week honeymoon time. Yay!




3 comments:

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

akak doakan juga shin dan kawan2 yang masih mencuba..semoga adalah rezeki kita semua tahun ni..amin...

Fina said... [Reply to Comments]

salam.i've been your silent reader all this while.insya Allah rezeki akan datang...

cik puan tipah said... [Reply to Comments]

assalam..Insya Allah ada rezeki.