Her Nail Story #MilkADeal




Kalau nak murah, time promo di Milk A Deal agak sesuai. I dah lama nak buat manicure and padicure. Sebelum puasa buat okey. Tapi alamakkkk dia sental kaki tu sampai luka. Bukan professional punya orang lah. Memang lah boleh buat sendiri kat rumah problem is orang kata nak manja-manja kan diri gitu! Manja lah sangat. Sakit okey!

Last puasa buat dekat PKNS, Shah Alam. Mak aih! Dah la mahal! Dia rendam kaki dengan air suam plus ubat apa entah. Ubat tu memang warna coklat-daki okey. Lepas tu kata kaki aku banyak daki. Pls! Haha.

So, tak puas hati. Nak cari yang lain. Pucuk dicita, ulam mendatang. Milk A Deal buat promo fasal Her Nail Story. Not bad. Walaupun jauhhhh...hehe. Tak jauh dari Meru sebab ikut hi-way. Cuma sesat nak mencarinya. Okey lah puas hati. Dia punya staff pun friendly.

Selain manicure and padicure, waxing pun ado. Best!



RM38/person. Mana nak dapat kan? manicure & padicure plus massage sikit-sikit dengan price RM38? Promo last hari ini. Hurry! Kindly view this!




4 comments:

*Miss Geli^ said... [Reply to Comments]

owhh..itu la gambo yang mms kat aku semalam kan? jahhahaha

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

hahahha..tu lah psl..tesilap antoo..sebaik tak gambo lain kan? wahhahaha

emma dangdut said... [Reply to Comments]

wahh!!!murah nyeeeee.. :)

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

emma : murahkan? hehe.