JJCM : Black Canyon, Alamanda


Last Friday I pergi Alamanda sebab nak pergi ambil form for charity walk lah kononnya. Haha. Dah settle ambil form, weolls lunch lah apa lagi kan? Tiada apa yang menghiburkan di Alamanda -__-' sigh.



So, banyak-banyak pilihan, weolls pergi Black Canyon. This is chance for me sebab Haizi tak suka dah Black Canyon sebab tak sedap, tak masuk tekak dia and MAHAL. So, dia memang tak akan pergi situ. Kalau I nak makan pun maybe tapau or makan dengan orang lain. Hehe. So, I pergi dengan my officemate ;)



So, semua pilih makan. I macam biasa pilih benda alah ni. Seriusly, tak sedap pulak kali ni. Tawar hebeh! Apa-apa entah. So, memang tak habis. I order fries juga. ;p



Then, Ira order Tom Yam. I tak pernah rasa tomyam dia tapi nampak nicee. Tapi nanti kita tanya Ira sedap ke tak? ;) And Cik Norlin order Salmon apa entah. I tak makan Salmon sebab I rasa dia pelik. So, I tak makan sushi and salmon. Side order, Cik Norlin order kerabu mangga. Sedap tapi too juicy.
Hari Jumaat lifestyle terus berubah. Lepak-ing at restaurant compare dengan hari lain. Haha. Hari lain makan nasi campur je ;p Haizi selalu cakap cuba hari Jumaat tu duduk je kat office. Haha. Cannot lah babe, office I tak macam office you ;)




2 comments:

farahfatihah said... [Reply to Comments]

hohohoho kat situ mmg mcm tu kadang sedap kadang tak....pas ni g lepak2 plak kat garden tu plak la =)

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

betul lah kak farah tak sedap sangat dah skg ni. tapi..no choice..Garden belum lagi..tapi tempat tu mcm best je ;)