JJCM : The Manhattan Fish Market, Putrajaya



Pada suatu hari, dalam tengahari gitu lah dapat call dari Ahkak Geli. Dalam hati "eh..kenapa ya? ada apa-apa ke ni?" Risau kot-kot lah ada anything happen ke kan. So, I return call. Ahkak Geli cakap ada sale kat GUESS. Wahahaha. Yabeda beduuuu! Mekasih kak bagitahu ;p


Tapi nanti lah cerita GUESS tu. So, I dengan berbesar hatinya ajak Haizi pergi Alamanda dengan alasan nak beli garam, gula dan kicap. 3 barang je babe! Padahal pergi nak survey wristlet! Hehe.



So, I belanja makan lah. Konon nak saving so, kita makan simple je macam Mc Donalds ke kan lagi pula ada voucher tu kan? Tak mahu okey. Grr..weolss pergi TMFM. Not bad ;)


small Flame Set, RM29.90


and this one. So yums! Brownies Ice-cream, RM9.90


6 comments:

farra8979 said... [Reply to Comments]

huwargghh... sedapnya... lapar pulak tetiba.

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

bestnya anytime leh ajak lunch dengan hasben sama2..huhu..tak merasa lah akak dah 3 tahun lebih dok PJJ je ni..hwaaa!!!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

farra8979 : hehehehe..kita punggg!! nak makan je rasanyaa!!

Hana : hehe..tak apa. habis PJJ boleh makan sesama okey. tak mo sedih2 ya..;)

SURIA AMANDA said... [Reply to Comments]

LAPAR PERUT AKAK DIK OIIIIIII...........ha kan dah tulisan besor..malas nak delete la..

farahfatihah said... [Reply to Comments]

shinaz, sib baiklah akk tak ngidam semua mkanan2 yg kamu post..kalau idak, naya je kena p sana hehehe

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Suria Amanda : Hehehe. muka aka macam Fafau lah ;)

farah fatihah : hahahaha..fuhhh...sebaikkk...jenuh tau nak penuhi permintaan mommy to be. Tapi so far kalau kak farah mengidam masih boleh makan sebab dekat je kan? hehehehe ;)