JJCM : Pau Tg. Malim, R&R Ulu Bernam




Dalam 2,3bulan ni my places asik pergi ke Slim River je sebab nak tengok my cousin sakit. Tapi sebaik lah tak jauh kan. Dari Klang dalam 1 hour je. Memang tiap-tiap kali balik Slim River and akan singgah R&R Ulu Bernam for tapau pau Tg. Malim. Famous katanya. I pun baru tahu.
Tapi memang lembut lah. Bila tekan naik balik gituu! Haha. Sedap pun okey. Memang tak miss lah beli kalau balik.



Pau Kari Daging/Ayam - RM 1.70


Pau Kacang/Kaya - RM 1.40




Syedapppp!




4 comments:

MRS. K said... [Reply to Comments]

kalau benti rnr ulu bernam, wajib makan mee kari zul! terbaiiikkkk....


kalau pegi tanjung malim, jangan lupe singgah makan nasi beriani gam PRIMA... juga terbaikkkkkkkk

nUR_rOsALiNdA said... [Reply to Comments]

Sedap kan??!!
Kita kalau g sana beli yg frozen punya...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Mrs. K : kan??? okey..nanti kita pergi lagi kita try yg akak cakap tu ya ;)

nur_rosalinda : yes..I beli juga..tapi...I tak suka sebab tak feellll..nak kat sana jugakkk!! haha. over gila!

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

awat tak singgah umah akak pekena nasi arab akak? ecewah, bajet nasi arab akak sedap..hahahaha