Life w/out nasi goreng....


Banyak-banyak nasi goreng kan, nasi goreng kat Secret Recipe Haizi tak suka! Haha. Aku suka. Aku suka. Muak tahu tak dengar nasi goreng. "nasi goreng..nasi goreng..nasi goreng.." sigh.

Tapi masa pergi Secret Recipe hari tu, dia tak order pun nasi goreng which is good sign lah kan. Sebab I tak suka nasi goreng. Hehe. Bukan tak suka. Tapi bila I macam dengar dia nak makan nasi goreng, I rasa macam.....arghhh..stress..stress! I dont know what a problem between I dan nasi goreng. Haha. Gila. Itu lah hakikatnya. Ibarat bermadu dengan nasi goreng. Mungkin!

So, I makan Lasagna. Tengok officemate makan hari tu, so macam "sedapnya...." Hehe. Plus I ambil dessert, Banana Split bagai. Dang! End up tak habis pun sebab I makan pisang je. Haizi punya, apa entah. Setakat burger ni makan kat Mc D pun boleh kan? Haha.






3 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

dapnye!

emma dangdut said... [Reply to Comments]

wah meriah nyaa!!ni kena p makan jugak ni :) hehe

eima said... [Reply to Comments]

huhuh sedap pe nasi goreng...muahahha