Red Devil?


Ekoran dari survey hari itu, this post I dapat one wristlet and one purse. Kedua-duanya telah mendapat less 15%. Haha. Actually, tiada dalam senarai pun wristlet yang I tunjuk dalam entry tu kan? Sebab semua I pilih Haizi kata tak lawa. Then, dia yang pilih. Herm..




Banyak juga alasan nak kena keluarkan bagitahu kat Haizi.



"Kenapa nak beli purse?"



Helloooo..!!! "Purse I keluar benang dia la..." Huh!



"Kenapa nak wristlet? I lagi suka you pakai h/bag semua boleh masuk kan?"



"Then, I keluar pergi cafe I nak kena bawa h/bag besar-besar tu? hari Jumaat yang rehat lama tu or I pergi kedai dekat-dekat I kena bawa h/bag besar-besar tu?"



Ha..gitu kan jawapan supaya jangan biar dia persoalkan lagi. Haha. Dia soal, kita soal dia balik. Haha. Tapi bila balik fikir juga apa tujuan beli benda alah ni semua? -___-'



Hanya satuu...I dah lama tak beli purse. Cantik tak?



Macam pelik pulak wristlet kaler merah..macam kak nam sangat kan? Aduhh..!




8 comments:

emma dangdut said... [Reply to Comments]

cantik nyaa shinnaz!!!tertarik mak jemak *V*

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

owh i like! cantek!

SURIA AMANDA said... [Reply to Comments]

waaaaaa...cantik......sukeeeee..

MRS. K said... [Reply to Comments]

Tak cantik! bluerrkkkkk


#ayat cam dengki tak? hahaha

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

emma dangdut : hahahha...*nari lagu dangdut

hana : thank u! suka..suka!

Suria Amanda : hehe. thank u!

Mrs. K : kijammm!! hahahah :p

yanie anuar said... [Reply to Comments]

ziarah n follow

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

ok je..not bad pilihan haizi, haha..

Syielala said... [Reply to Comments]

CANTIK2...

serious cantik..mahal x?