The Secret Life of Nora (TSLON)



Best GILA! Hehe. I loiiike ;)


Kenapa like? Sebab suka lah. Actually, I baca twitter fasal TSLON ni. Semua kata awesome. Best. Sampai over sangat nak tengok 4,5 kali! Hehe. Memang best lah kan nak tengok sampai 4,5 kali. So, kebetulan kawan I pun nak tengok juga. So, minta tolong dia belikan tickets and watch together ;)

Our show 3pm. By 2.40pm weolls dah jumpa and masuk ke dalam. This is my 1st time masuk IB. Haha. Almaklumlah...I tak minat sangat theater tapi depend on cerita tu apa lah kan. Memang best gila. Tiara sangat cantik!, Ryan Silverman, Aznil, Adibah Nor- very funney!, Tony Eusoff and I dont know her name but dalam TSLON is Betty. She so adorable! Sangat!

Fyi, I duduk depan sekali. Semua nampak! Haha. Memang real and best gila! Nak lagi. Nak lagi. Thanks to Izat sebab belikan! Yay!

Masa nak balik sibuk snap sana, snap sini jumpa Afdlin. Hehe. Haizi minat sangat kat dia. So, Haizi with Boboi (Maharaja Lawak Mega) ;)






3 comments:

MRS. K said... [Reply to Comments]

pegi tak ajak!!!!

sumysya said... [Reply to Comments]

brape harga tiket tu?? teringin gak nk pi tgk...

elna said... [Reply to Comments]

huhuhu ...dah lama tak tgk teater....best tau layan teater...en mulod tak suka teater...tunggu wardina besar boleh pegi dengan dia..dan harap dia pun suka tgk teater macam ummi dia...PGLM akak tgk 2 kali tau...kali ke 3 nak tgk dah sold out...hhaha