Sedih ):

Kita merancang, Tuhan menentukan. If u have a chance, tak kisahlah berapa peratus sekalipun hatta 1% we must try, try and try!

Pernah tak perkara sedih berlaku dalam hidup korang?

I give up!
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

9 comments:

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

arini pon akak sedih:( benda yg diharap masih tak nmpak bayang:(

LiYaNa.MaZLaN said... [Reply to Comments]

sabar yek kak.. rezekinya ada, tp x muncul lagi.. =(

dhiyaz86 a.k.a mardhiyyah said... [Reply to Comments]

dear..dah lama aku xcomment kt post ko kan...huhu..ak bace tajuk pun aku dah sedih gak..aku ikot semua gettin bby story ko..percayalah aku pun penah rase mcm ko..at one moment,kita give up 4 everything!

So, bg aku the best way is ape kata rest kejap from all those thing..coz sometime hoping making stress..stress make it -ve..rest & kumpul blk semangat...dlm pd tu 'aktiviti' jln mcm biasa..mane tau time tenang semua jd mudah...

Sabar yeh shin..Allah takkan menguji melebihi kemampuan kita..

Aidanisme said... [Reply to Comments]

y shinnaz?
sabar ye.. jgn sedih2 sgt.. ^_^

emma dangdut said... [Reply to Comments]

shinnaz okay??
be strong shinnaz kter doa yang terbaik untuk shinnaz and family,Amin

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

hehe TQ ladies!

sometimes tak semestinya benda gembira kita nak kenang, pahit juga perlu kita kenang ;)

Im okey. And thanks for your support. Love u damn much!

Betul kata Mar, I have to stop untuk sementara ini. Thanks!

yatt said... [Reply to Comments]

be strong babe :)

Ayu Amir said... [Reply to Comments]

sabar ya Shinnaz...

Diari Hati Si Pari-Pari said... [Reply to Comments]

shin, jangan putus asa ok. ko set dalam minda ko, 'rezeki aku ade, cuma tak sampai je lagi.1 hari mesti rezeki tu dtg dgn sendiri' aku tau ko kuat kan? muahxx..namo sedih2 k..