Seriusly happy sangat!

Me and hubs jarang lah ada sangat dekat rumah. Keluar masuk rumah. Weekend banyak spent time di Meru. Kadang Melaka. Weekdays ada tapi malam. Dah bila balik malam mestilah tak nampak rumput-rumpur rampai dia laman.

Sejak kena potong non hado nak siram-siram dah! Bengang tak habis dengan abangla. Pagi-pagi hubs je rajin siram rumput tu sementara sang puteri turun bersiap. Wahaha. Rutin dia tuh pagi-pagi siram rumput. Haha. So, siap-siap kunci rumah, masuk kereta. Bai!

Kenapa kita sayang and eksited dengan rumput ni? Haha. Tak tahulah. Its growing up! Greenn fresh colour. Sejuk je mata pandang. Hehe. Masuk dalam rumah bergelap je bila keluar eh..eh..warna hijau gitu. Nak create small garden lah tapi perlu dapatkan persetujuan pihak lagi satu, Haizi. Hehe. Sebab kita tak rajin nak siram. Haha.

Kalau duduk kat Cameron Highlands ni perghhh..bunga warna warni gantung je! Bestnya! Tapi tanam sayur ke apa ke tak menjadi. Mati terus! Hahaha.

GTG! Nak pack barang. Ada course 'til Thursday!


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

3 comments:

emma dangdut said... [Reply to Comments]

tumbuh dengan sihat!!tahniah!!jgn lupa kasi siram ya puan shinnaz syang :)

mamamarissa said... [Reply to Comments]

k.jue pun happy tgk rumput shinnaz...so so green :D

::Mamalyna:: said... [Reply to Comments]

gebu tue rumput shin... akak punya, dahler tak rajin siram... dah nak kuning2 dah..