coming home...




Wee..! Kita dah balik! Yay! Tapi...tapi..tapi kan....rasa tak nak balik rumah sebab course sangat awesome! Best gila okey ;) Memang tak stress, memang enjoy yang penting I'm happy gila-gila. Maybe lah fesi okey and sporting. Modul pun okey ;)

Kursus apa kau pergi? Hehe. Kursus Pengurusan Stres. Wahahaha. Nak cukup kan kursus lor -___-' Ni lepas ni bederet-deret kursus kena attend (insyallah). Next week bengkel pulak! Yay! Bawa hubs sekali sebab kat Melaka ;)

Tapi seriusly best gila. For those yang akan buat event/kursus/talk or apa kan I think y'alls kena cari yang best baru orang nak dengar kan? I suggest HushimTraining! The best course yang I pergi. Ever!

Bai. So many works! Sigh. Stres masuk office ;p







Sedapnya chicken wings!



0 comments: