Wristlet


Apa itu wristlet? Hehe. tak tahu. Maybe bag kecil dari hand bag dan besar dari purse. Ke purse lagi besar dari wristlet? Haha. Tak tahu. Yang penting saya tahu wristlet tu satu benda yang mempunyai ruang yang membolehkan kita meletakkan segala benda dalam itu dengan kuantiti dan ruang yang terhad. Apa punya maksud da....


Me kalau guna purse suka isi coins banyak gila. Sampai gemok. Memang suka. Rasa macam banyak duit walaupun.......singgit-singgit je banyak! Haha. So, untuk mengelakkan purse menjadi gemok, I lagi selesa dengan wristlet. Campak je kad-kad/duit/apa-apa je dalam tu. Kalau tak, nak kena bawak handbag lah, dalam handbag ada purse pulak lah. Eee..banyak betul!



Lagi satu tak suka nak bawa handbag sebab serius mengganggu betul dengan Haizi yang suka campai PSP, camera, torch light and apa-apa aje. Grr...! Lepas tu cakap bag I 7Eleven! Semua ada.


So, I pergi GUESS semalam dah survey siap-siap ni and dapat gaji boleh lah beli kan? lalalalalala~









6 comments:

Aidanisme said... [Reply to Comments]

cantik jugak tu.. naik p kafe boleh bwk tu je.. hehehe

farra8979 said... [Reply to Comments]

cantik gak yang brown tu kan. ^__^

eimma's said... [Reply to Comments]

saya xde dompet..semua kad letak dalam wrislet..mmg senang..boleh letak hp sekali

mamamarissa said... [Reply to Comments]

last one please...sexy ok :)

jana cun! said... [Reply to Comments]

sy undi yg ke-2!! belikn aku satu... hadiah arijadi... haha... =p

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Aidanisme : kan? me loiikeee!

farra8979 : i suka yg tu jugaaa!!!

eimma's : simple je kan?

mamamarissa : kita pun suka..lately ni mcm suka yang corak leopard gituuu..! i loikke!

Jana : besday kau dah lepas so mmg tak dpt. hahahahha