Yay! Today is Friday!



Seperti biasa hari Jumaat memang penuh dengan rezeki yang ALLAH bagi. Im so happy sebab rezeki tak putus-putus. Sometimes, orang kasik 1 biji kuih pun I rasa macam "Eh..masih ada rezeki ALLAH nak kasi.."

Duit tu memang tak ada siapa lah nak kasi kan? Hehe. Tapi masih alhamdulillah juga sebab dapat beli apa yang diingini.


Today sangat fresh sebab pagi-pagi dah minum Lemonade. Super fresh! Agak susah juga nak cari Lemonade kat Carrefour. Kat Cold Storage pun tak ada ): Apa orang kata nak bersih perut pagi-pagi. Tapi tak apa ke? -__-'


Pagi ni juga so happy sebab officemate belanja makan pagi, pulut kuning with rendang ayam. Ada carrot cake gitu!. Yums!

Korang breakfast apa?






4 comments:

emma dangdut said... [Reply to Comments]

wah!kalau ini breakfast ari ari memang seronok je nk g opis :)

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

wah, tetiba teringat pulut kuning cicah rendang mak akak..hwaaa!! lapor!

mamamarissa said... [Reply to Comments]

nasi lemak + nescafe : org belanja jugak...alhamdulillah :)

farahfatihah said... [Reply to Comments]

akk lum bfast lagi huhuhu