Gettin' a Baby - Pt. 25


Wallahweh! Pt. 25 gitu. Haha. Nanti kalau anak aku keluar. Kasik baca susahnya aku nak dapatkan kau nak, buat blog, buat entry sampai pt. 25! Haha.

Actually dah stop untuk bua treatment. Stop sementara memandangkan Dr. Rafi akan bagi Clomid for every month. Eee..boring tahu tak asik makan ubat yang sama. Fed up! So, I stop dulu lah. Start balik 2012. Sementara stop tu tak tahu nak buat apa. Dok telan folic acid. Yuck! Jemu dah! Setahun dah makan! -___-'





Apa lagi nak cuba eh? Hewhew. Orang kata pergi berurut. Herm. Dah segala ceruk pergi dah. Tapi katanya berusaha tangga kejayaan. Chaiyok! Chaiyok! Kat Meru dah 4,5 tempat dah pergi. Then, pergi jumpa ibu Indonesia. Best gila dia massage. Tapi tu lah masalahnya, JAUH!!!

Suddenly, I dapat good news from Yatt yang she's pregnant!! Yay! Then dia kata dia berurut dengan seorang makcik dari Putrajaya. What? Putrajaya? Apsal kita tak tahu? Then kenapa I duduk Putrajaya tak tahu pun ada mak cik pandai urut? Weehe! So, I set appointment untuk berurut.#bestthing

After period I cepat-cepat call memandangkan makcik ni super duper busy okey! Haha. Set appointment bagai. Mean? Ramai lah customer dia kan yang nak berurut. Termasuk lah kita sekali. Berurut untuk 3 hari. RM50/day (1 hour and above). Seriusly, makcik ni urut tak sakit langsung. Haha. Very soft! For those yang takut berurut sebab takut sakit elok lah pergi kat makcik ni. Hewhew. Relax and cool!

Call Mak Yong, 012-4819795. Cuba je. Who know? Rezeki everywhere :)


7 comments:

aenafiq said... [Reply to Comments]

try kat meru tempat pijul and yan.
tapi aku tgk yan steady.
bg aku sakit nak mam ! haha

♥mama eza♥ said... [Reply to Comments]

makcik ne duk mane

hanidatul shatira said... [Reply to Comments]

wahhh.....nak urut jugakk !!1

::Mamalyna:: said... [Reply to Comments]

ada akak kat ofis ni urut ngan makcik maimun, mak ofismate... 10 tahun tunggu, urut dapat anak...

Ninie said... [Reply to Comments]

dear...i nak alamat umah mak yong nie.bleh?

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

sesiapa yang nak pergi rumah Mak Yong ni make sure call dulu ya darling sayang semua. Kena set appointment sebab Mak Yong very busy!

Urut ni kena 3 hari berturut-turut. InsyaALLAH kita mencuba. Siapa tahu rezeki ALLAH kan?

XO!

Emacupcake said... [Reply to Comments]

wah..tengs shinnaz...nak kena buat appointment ni..sbb rasanya taun depan pantang kat putrajaya lagi...