Happy 30th Birthday Haizi!

Happy 30th birthday Haizi! Semoga dimurahkan rezeki, dikurniakan cahaya mata yang banyak dan dirahmati Allah :)

I always love u!

Motif tuan punya birthday tak buat entry aku yang buat? Haha. Actually dah order lama kat Kak Marina Cupcake. Since last year tapi tak ada rezeki last year so, I order this year! I suka gila design Kak Na punya cupcake and cakes! Cantik and kreatif!

Dan I minta Kak Na hantar cupcake kat office Haizi but he's on leave! Haiiya!

Thank u Kak Na! And now tengah fikir nak dinner kat mana? -____-'


4 comments:

MRS. K said... [Reply to Comments]

OMG!!!

dah tua si haizi... lagi tua dari laki i????

#tak percaya! hahahahha

*Miss Geli^ said... [Reply to Comments]

banyak kupkek tu..tak terhabis kan makan dek haizi kan?

akak nak cupkek yang ada rumput rumput tu..aku suka ising butter tu..sukeeeeeeeeeeee

apa apapum..selamat hari lahir..sama umur la aku ngan haizi...24 tahun!

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

hepi besday haizi...eh cantiknya kek..tertarik!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Mrs K : haizi memang tua dah..:p #kirauban

Miss Geli : hahahaha..yolah tu kakkkkk!!! 24 tahun sangattt :p

Hana : hahahah..thank kak hana bagi pihak haizi mok-mok :p