JJCM : Cool Blog




Cool BLOG? Belog ke? Tehheee...;)


Masa balik Melaka, kat Family Store (supermarket) ada jual Cool Blog. Well, Melaka sangat panas. So rasa nak minum ice all the time. Kalau tak, macam puasa 1 hari 24/7. Serius panas. Lagipun tengok macam ramai gila yang layan especially kids. Kedai pun dah boleh attracts ramai orang. Interesting lah!



"Ayah! Ayah..nak air!!"



Orang kata pearl dia yang sedap. Sedap ke? Huahuahua. Rasa macam biji-biji bola je. Tak rasa apa pun. Ke I salah ambil flavour? Setiap kali beli mesti salah rasa tau. Tsk!



I ambil coffee flavour. Boleh lah. Tak ada biji-biji tu okey juga lah. Me not like biji-biji tu ;)
Today is Tuesday and it is very annoying! Yawnn!




5 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

kau cuti lg ek?

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

kerja lah sayang. ada ni ha kat opis. ngape?

::Mamalyna:: said... [Reply to Comments]

akak penah minum rasanya... ambik oreo tp cam sedih jer bila tengok die buat... ambik ais pehtu blend ngan oreo... kalau tau gitu, baik den buat kat rumah, huhuhu

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

sedih kan? mcm mc donalds pulak! hewhew. mcflurry oreo! lagi sodappp! tapi mmg so-so je cool blog ni. huh!

LiYaNa.MaZLaN said... [Reply to Comments]

akk cuba test chocolate blog ngan vanilla milk tea.. sedap... kalo kat shah alam, dia de kat giant stadium ngn tesco roundabout. feveret saya kak.. =)