JJCM : Kenny Rogers, Alamanda


Banyak-banyak fast food, kita tak suka Kenny Rogers. 2nd Nando's. Ayam dia very lah muak! Herm...Kecoh lah! Itu pun nak kasi tahu. Hewhew. Banyak juga pelawaan orang nak belanja Kenny Rogers terpaksa ditolak sebab bila nak makan tu okey. Ada ke orang belanja? Haha. Tak kisahhh! Kalau makan lepas tu mesti loya. Tapi kalau setahun sekali tu okey je :)

So, lunch semalam makan-makan kat Alamanda. Boring juga kan makan kat cafe je. T__T Ber 6, so meriah uolls!! Haha. Meet my office mate; Linda, Kak Liza, Kak Fiza, Cik Norlin and Alia and Ann. Well, lunch hour of course lah ramai orang kan? Tapi Kak Liza dah reserve untuk kami semua. ;) Itu pun nak cerita kan?

You know what, kadang-kadang tu kan bila tengah type-type ni tiba-tiba rasa annoying gila! Itu nak cerita, ini nak cerita. Dah draft lepas tu delete. Tak pun 'backspace' Hadoiii..Pening betul lah kan orang gelabah macam kita ni. Haha. Itu pun nak cerita. Tu belum tanya Haizi lagi tu...hahaha ;p

"B, boring tak kalau orang cerita macam ni, macam tu?"..."B, okey tak kita JJCM Kedai Goreng Pisang Sect. 18 tu?" Haha. Haizi jawab "sukati lah....blog you, bukan blog orang lain.." Malas nak layan lew tu! Benci tau!!

Kalau ikut macam tu buat orang benci je kan? Haha. Semua nak cerita. Kang kalau cakap nak share our happiness tu macam menyampah lah pulak! Ingat kau je yang happy? Orang lain tak happy? One thing I pernah terfikir kan kenapa I nak post fasal I beli beg lah, kasut lah, tengok movie lah, makan-makan lah and apa-apa lah? Haha. Motif? Setelah dicari-cari jawapan yang biasa diberi nak SHARE. Share ke? Hahaha. Aku je kot sorang pakai? Haha. Tak..tak..tak..think positive okey. Tujuan dia adalah untuk kot-kot lah kalau ada orang nak beli, boleh lah tanya kita. Kan? Kan? Sharing is caring katanya. Tak pun cakap je lah nak show off kan? Aku ada bag (kalau bag lah), kau ada? Haha.

Dah lah boring. Everyone ada reason kenapa dia buat blog. Tak kisah. Sukahati. Your blog is not my blog. Ok. Nak cerita Kenny Rogers ni!!

Nah, our foods! Super delicious tapi me not like. Vomit after eating. Kalau tak suka mestilah separuh je makan kan? Ni habis juga lah!! #matilamak Haha.





Thank you darling-darling semua. Muah!





3 comments:

yatt said... [Reply to Comments]

suka mkn kenny tp my hub mcm u, tak suka.. dia prefer nandos sbb pedas, biasa la org N9... hihi

so bila nak mkn.. kena mkn ngan office mate..:)

nUR_rOsALiNdA said... [Reply to Comments]

Sedappp la ayam kenny rogers...NAK2 BLACK PEPPER...Nyum nyum!!~

Anonymous said... [Reply to Comments]

memang la sedap nurmala..huhuhuh